Korte Keten

We vinden een rechtstreekse band tussen u als consument en onszelf als producent erg belangrijk. We kennen graag uw voorkeuren, smaken en bekommernissen, en houden daar in ons aanbod rekening mee.

Dankzij de korte keten kunnen we onze voedselkilomters beperkt houden, en zo verpakkings- en afvalvrij mogelijk werken. We zijn niet afhankelijk van voorwaarden die grote ketens stellen, en bepalen dus onze eigen productiemethode en -prijs. U krijgt in ruil verse en kwaliteitsvolle producten, recht vanuit onze imkerij, met liefde gemaakt, met onze consumenten in gedachten.

Door transparant te werken zijn we een ambassadeur voor zowel onze producten als voor de korte keten.

Onze producten vind je in verschillende Buurderijen uit de ruime regio. Boeren en Buren is een netwerk voor de rechtstreekse verkoop van lokale, ambachtelijke en hoeveproducten. Op de plaatselijke Buurderij haal je wekelijks je producten op uit de handen van de boeren en ambachtelijke producenten. Je bestelling plaats je vooraf via www.boerenenburen.be .

Wallabieke heeft zelf ook enkele Buurderijen in eigen beheer. Kijk even bij Verkooppunten en Erkenningen voor meer informatie.

 

Wallabieke shop Sluiten